Activitati ProBono la Centrul de Plasament „Ciresarii”

Antrenorii Clubului Sportiv Tenere s-au alaturat unei campanii civice de reintegrare in societate a copiilor proveniti din medii defavorizate.
De mai bine de 6 saptamani, instructorii sustin antrenamente de Taekwondo saptamanal si ofera sfaturi celor 15 copii implicati in proiect. Antip Ionut, unul dintre antrenorii implicati, considera ca, disciplina prin sport poate avea rezultate exceptionale asupra dezvoltarii psihologice a copiilor aflati la varsta adolescentei, care nu se bucura de sprijinul parintilor. Mai mult, acesta sustine ca sportul poate deveni motivatia de a merge mai departe, de a-si cladi o viata, o cariera, in cazul acelora care in trecut au experimentat sentimentul de abandon, au fost abuzati sau exploatati de catre familii.

Clubul Sportiv “Tenere” la Atelierului de Creatie al Centrului de Zi Ana

Sportivii Clubului Sportiv “Tenere” au realizat felicitari, produse decorative de sezon in cadrul Atelierului de Creatie al Centrului de Zi Ana, un amestec de colinde, ceai, multe zambete, voie buna, creativitate, imaginatie si dorinta de a face ceva frumos.
Produsele realizate vor fi vandute la targurile organizate in acest sezon pentru ONG-uri…si astfel il vom convinge pe Mosu’ sa ninga cu daruri sub bradutii si pe mesele din casele “copiilor” nostri (majoritatea provind din familii cu o stituatie financiara precara).