despre

Despre C.S. Tenere

Clubul Sportiv Tenere este recunoscut si acreditat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si reprezinta o structura asociativa de drept privat, neguvernamentala, independenta, apolitica si constituita in conditiile legii.

Insa inainte de toate, clubul nostrua fost construit cu mult entuziasm si pasiune, iar pe parcursul numerosilor ani de activitate a reusit sa transmita si celor care au pasit in sala noastra de curs aceeasi pasiune pentru arta martiala coreeana Taekwondo. In prezent ne concentram pe oferirea celor mai avansate cunostinte de Taekwondo adaptate la cerintele si capacitatile cursantilor nostri pentru a pune bazele unei practici corectecare sa dezvolte atat fizicul, cat si caracterul celor care il practica.

Activitatea noastra este motivata de dorinta de a-i initia pe cursanti in tehnicile si principiile de baza ale Taekwondo pentru ca impreuna sa putem atinge performante atat pe plan personal cat si sportiv. In acest scop in sala noastra de curs veti gasi cele mai bune conditii de pregatire si o echipa de antrenori cu o bogata experienta practica si didactica in domeniu. Prin perseverenta si antrenament constant orice practicant poate deveni un adevarat expert Taekwodo.

Clubul Sportiv Tenere organizeaza cursuri de initiere si performanta in Taekwondo, sustinute de catre instructori calificati cu o bogata experienta. Antrenamentele sunt destinate tuturor celor interesati de practicarea acestei arte martiale de origine coreeana care prin cultura sa morala contribuie la construirea unui caracter puternic, precum si la modelarea corpului si a mintii.

Cele cinci principii de baza ale Taekwondo sunt perseverenta, respectul, autocontrolul, integritatea, si spiritul neinfricat. Pe aceste principii bazam fiecare curs, fiecare tehnica si exercitiu pe care il predam cursantilor nostri. Scopul nostru este promovarea acestui sport minune care are capacitatea de a modela psihicul, de a intari musculatura si de a cladi o sanatate de fier.

TaeKwonDo poate fi practicat de oricine, indiferent de varsta sau sex. Este destinat celor care vor sa invete tehnici de atac si de autoaparare, dar si celor care vor sa se mentina in forma sau sa slabeasca. Pentru cei care practica Taekwondo acesta nu este doar o arta martiala ci este un real stil de viata. Un stil de viata care iti permite sa descoperi abilitati cum ar ficoordonarea, viteza si forta miscarilor, si totodata sa iti cladesti un caracter de fier si sa iti definesti musculatura.

Clubul Sportiv Tenere organizeaza cursuri de Taekwondo in sala de sport a Scolii Generale nr. 58, in zilele de marti si joi intre orele 18:00-19:00, si sambata intre 09:30-11:00. Va asteptam in sala de antrenament pentru a ne bucura impreuna de rezultatele obtinute prin practicarea Taekwondo!

Comments are closed