Redirectioneaza 2%

Acest procent (2%) poate fi utilizat pentru sustinerea entitatilor nonprofit care se infiinteaza si functioneaza in conditiile legii, sau pentru acordarea de burse private, conform legii. Contribuabilii care isi exprima aceasta optiune pot solicita directionarea acestei sume (reprezentand pana la 2% din valoare impozitului anual) catre o singura entitate nonprofit.

In categoria entitatilor nonprofit sunt incluse asociatiile si fundatiile, in masura in care, potrivit legilor, statutelor si regulamentelor de organizare si functionare, desfasoara activitati nonprofit, iar sumele primite din impozit sa fie folosite in acest scop.

Acum aveti ocazia sa va implicati in sustinerea sportivilor din cadrul C.S. TENERE si in dezvoltarea sportului prin directionarea unei sume cu pana la 2% din impozitul anual pe care oricum il platiti statului din veniturile salariale realizate in anul anterior.

Faptul ca veti directiona 2% din impozit catre C.S TENERE nu ne face decat sa credem ca apreciati munca si efortul nostru de a dezvolta sportul. Sumele vor fi investite in pregatirea si sustinerea sportivilor clubului nostru, in special a sportivilor a caror familii nu au posibilitati materiale

Urmareste progresul pana la atingerea scopului

Pentru a descarca declaratia 230 click aici.

Data limita de depunere / trimitere (data postei): 15 MAI anul curent.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Comments are closed