Galerie

                                                                               Galerie VideoEsenta Taekwondo

                 Pentru practicarea Taekwondo nu se impune nici o limita de varsta. Aceasta arta martiala poate fi practicata atat de tineri, cat si de varstnici. Este un sport care ajuta atat femeile, cat si barbatii la cresterea rezistentei fizice, imbunatatirea flexibilitatii si la dezvoltarea musculaturii.

                Insa, sa nu uitam faptul ca Taekwondo este o arta martiala. Esenta filosofiei Taekwondo presupune disciplina si respect, doua calitati prin care se poate atinge performanta, dar si prin care se impun urmatoarele valori: Auto-control, Loialitate, Perseverenta, Spirit de Echipa si Combativitate.De ce Taekwondo?

                Poate va intrebati de ce ar trebui sa alegeti Taekwondo in defavoarea celorlalte arte martiale. Raspunsul este simplu, Taekwondo reprezinta una dintre cele mai vechi arte martiale din lume cu cele mai consolidate tehnici defensive si ofensive. Bazele sale au fost puse cu mai bine de 2000 de ani in urma in Peninsula Coreeana, iar in timp aceasta disciplina sportiva a devenit extrem de populara printre cei care doreau sa-si imbunatateasca conditia fizica, sa-si insuseasca metode de lupta sau chiar si de catre cei care doreau sa ajunga sportivi de performanta in acest domeniu. Datorita succesului sau, de curand Taekwondo a fost inclus in randul sporturilor olimpice.,,Funny Me'' Ion Lucian

                 Pentru ca nu doar miscarea este importanta in timp de pandemie, ci si starea de spirit. ACS Tenere a organizat un mini-concurs cu una din grupele de sportivi. Concursul a avut tema ,,Funny me''. Va invitam sa vizionati filmuletul castigator realizat de catre Ion Lucian.

                .,,Funny Me'' Chis Georgia ( Mandy) si Chis Ioana.

                Pentru ca nu doar miscarea este importanta in timp de pandemie, ci si starea de spirit. ACS Tenere a organizat un mini-concurs cu una din grupele de sportivi. Concursul a avut tema ,,Funny me''. Va invitam sa vizionati filmuletul castigator realizat de catre Chis Georgia ( Mandy) si Chis Ioana. .
 Clubul Sportiv Tenere